Careers at Kruyswijk-ICT BV

Werken bij Kruyswijk-ICT B.V.

Er is geen betere tijd geweest om ons team te komen versterken. De vraag naar netwerk specialisten groeit enorm snel en de verwachting is dat dit de komende jaren blijft doorgroeien. De achterliggende reden is dat heel veel bedrijven de stap naar de cloud hebben gezet of gaan zetten en dat daarmee de afhankelijkheid van infrastructurele netwerken een enorme boost heeft gekregen.

Kruyswijk-ICT Services heeft diverse vacatures beschikbaar en nodigt alle ervaren netwerk engineers uit om kennis te komen maken.

Vind je jezelf niet ervaren? Geen enkel probleem. Wij hebben een uitgebreid opleidingsprogramma, waarbij we er samen voor zorgen dat je de benodigde certificaten behaalt en ervaring op doet bij onze klanten. Het laatste in beginsel uiteraard onder begeleiding van een ervaren netwerk engineer

Ons uitgebreide test-lab maakt het mogelijk om veelgebruikte netwerk apparatuur te testen en te configureren, zodat er een echte leeromgeving ontstaat.

Wij bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf inhoudelijk snel te ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij voor laptop, telefoon en is een combinatie van werken op kantoor en telewerken mogelijk.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures. Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@kruyswijk-ict.nl

Vacature Functie Beschikbaar per
1 Senior Netwerk Engineer Direct
2 Junior Netwerk Engineer Direct
3 Service Manager Mei 2016
4 Account Manager Mei 2016