Exalink Fusion

Exablaze

Exablaze is een nieuwe leverancier op de markt voor high-end switches. De netwerk devices van Exablaze hebben als primaire doel om een ultra lage latency te realiseren. De ontwikkelde apparatuur kenmerkt zich door een clean, elegant en eenvoudig design.

Het portfolio van Exablaze bestaat uit laag 2 switches (met de nieuwste Exalink Fusion) en Network Interface Cards, ondergebracht in de ExaNIC range. Alle producten zijn volledig modulair, waardoor de investering die u nu maakt toekomstvast is.

Exablaze kent zijn oorsprong in de financiele markt, waar de latency eisen vanuit high frequency trading steeds hoger werden. Een compleet nieuwe aanpak ten opzichte van meer traditionele switchs resulteerde in een succesvolle start, met installaties over de hele wereld. Inmiddels worden de Exablaze switches en NIC's geplaatst in verschillende omgevingen waar hoge eisen aan performence en latency worden gesteld. Denk hierbij aan high performence computing, big data, telecom en data centers.

Kruyswijk-ICT BV is geauthoriseerd partner van Exablaze en levert vanuit Nederland support op de producten. U bent hierdoor verzekerd van de snelste netwerkapparatuur die momenteel beschikbaar is en een locale partner om u te assisteren bij implementatie, design en support.

Wij bieden het volledige portfolio van Exablaze aan via onze webshop. Klik op onderstaande button om direct naar deze webshop te gaan.

Exablaze Webshop »

Network Interface Cards

Exablaze's brengt onder de naam ExaNIC een aantal hoogwaardige NIC's op de markt. Deze worden gekenmerkt door een ultra low latency van minder dan een microseconde (gemeten van applicatie tot applicatie) voor small Ethernet frames en ongeveer 1.1 us (X2/X4) en zelfs 920ns (X10) voor small TCP en UDP payloads.

De NIC's hebben een FPGA module aan boord, waardoor u specifieke programma's kunt ontwikkelen voor een optimale prestatie in uw omgeving. De X10 heeft daarnaast een ingeboude bridge functie.

Het ExaNIC portfolio bestaat uit de volgende producten. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide brochure van het product.

ExaNIC X10

Placeholder image

ExaNIC X2/X4

Placeholder image

Unieke Try-and-Buy

Zien is geloven. Daarom bieden wij in samenwerking met Exablaze een unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een try and buy programma. U ontvangt hiermee de apparatuur 30 dagen op proef, waardoor u zelf kunt ervaren wat de toegevoegde waarde is.

Klik op onderstaande link om u voor dit programma aan te melden: