Consultancy

Consultancy Services

Kruyswijk-ICT Services heeft volledig gecertificeerde netwerk engineers in dienst die wij bij onze klanten plaatsen voor het uitvoeren van uiteenlopende consultancy opdrachten. In onderstaand overzicht vindt u een aantal van de werkgebieden.

Heeft uw organisatie een probleem op netwerk gebied? Of een tekort aan personeel? Of een tijdelijk project? Neem dan contact op met onze sales afdeling voor een vrijblijvende offerte.

Betrouwbaar advies

In een wereld van complexe en onoverzichtelijke verbindingen, talloze (nieuwe) technieken en ongekende mogelijkheden worden steeds hogere eisen gesteld aan datanetwerken en security. Kruyswijk-ICT helpt u deze hoge eisen waar te maken door het geven van betrouwbare adviezen op het gebied van security, routing en switching, low latency en datacenter netwerken.

Ontwerp netwerk infrastructuur

Uw netwerk is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf en er zijn talloze mogelijkheden en technieken. Wij helpen u graag met praktische oplossingen zodat u een veilige en betrouwbare netwerkverbinding krijgt. Op uw verzoek maken wij een technisch ontwerp van uw netwerkinfrastructuur in de vorm van een projectvoorstel. U bepaalt zelf of u dit voorstel door ons wilt laten uitvoeren.

Security advies

Zowel in de ontwerpfase van een project als bij reeds gerealiseerde projecten geven wij u een onafhankelijk advies met betrekking tot diverse netwerk en security technieken. We toetsen het oorspronkelijke ontwerp, kijken of de nieuwe technologiën die zojuist op de markt zijn gekomen daadwerkelijk geschikt zijn voor uw organisatie en bepalen of de aanbevolen hardware inderdaad de performance winst geeft die u wordt voorgehouden. Wij adviseren u hoe u uw netwerkinfrastructuur kunt voorzien van de juiste beveiliging die voldoet aan een goede mix van veiligheid en bruikbaarheid.

Netwerk analyse

Bij problemen binnen uw netwerk kunnen wij een netwerkanalyse voor u uitvoeren. Door metingen te verrichten zien wij wat de knelpunten zijn en rapporteren deze. Samen met u worden mogelijke oplossingen besproken en uitgewerkt in een advies.

Implementatie van network monitoring tools

Network monitoring tools geven u meer inzicht in de staat en latency van uw netwerk, ook op tijden dat u er niet bent. Met deze tools, die de mogemogelijkheid bieden tot het maken van risico-, veiligheid- en trendanalyses, verandert een reactieve organisatie in een proactieve organisatie. Wij helpen u graag met het vaststellen van uw requirements en stellen daarop samen met u een combinatie van tools samen waarmee u de benodigde gegevens beschikbaar kunt  maken.

Security scans en risico analyse van uw huidige omgeving

Om te bepalen hoe veilig uw netwerk is en hoe kwetsbaar u bent voor aanvallen van binnen of buiten kunnen we diverse security scans uitvoeren, zoals:

  • Penetratie testen
  • Social engineering
  • Ethical hacking

Na afloop van de testen ontvangt u een rapport met eventueel aanwezige zwakke punten en een advies hoe deze te verbeteren.

Risico analyse

Door de toename van cyber gevaren en de gevaren van social media is beveiliging een hot item. Gevolgen van imago schade, maar ook de toename in waarde van uw vertrouwenlijke gegevens maken het moeilijk om een duidelijk inzicht te krijgen welke risico's uw bedrijf loopt slachtoffer te worden van verlies of diefstal van uw vertrouwelijke gegevens.

Samen met u brengen wij in kaart welke gevaren u loopt vanuit de cyberwereld, maar ook fysiek (toegangscontrole naar uw serverruimte bijvoorbeeld). Aan de hand van uw bedrijfsprofiel geven wij aan waar specifiek voor uw organisatie de zwaartepunten liggen en adviseren wij hoe deze punten nog meer te beveiligen.