Aruba Networks
 

Aruba

Bijna alle bedrijven en organisaties hebben tegenwoordig een mobility beleid. Dit betreft zowel WiFi toepassingen voor medewerkers, kritische apparatuur in productieprocessen en gastgebruikers.

Kruyswijk-ICT BV levert WiFi oplossingen van de gerenommeerde leverancier Aruba. We hebben gekozen voor deze leverancier omdat de WiFi oplossingen veel directe voordelen voor onze klanten leveren, zoals bijvoorbeeld de eenvoudige management portal Airwave.

Kruyswijk-ICT BV is gespecialiseerd in het inmeten, ontwerpen en implementeren van Aruba WiFi infrastructuur. Uiteraard beheren wij na de succesvolle uitrol uw netwerk, zodat u verzekerd bent en blijft van een optimale prestatie.

Neem contact op met een van onze verkoop medewerkers voor het maken van een afspraak of voor aanvullende informatie over de producten van Aruba. Dat kunt u eenvoudig doen via deze link.

Aruba is door Gartner als leader geplaats in het magic quadrant. U kunt het rapport hier inzien.

Aruba Solution Overview

Klik op onderstaande button om direct toegang te krijgen tot het volledige overzicht van de oplossingen van Aruba. Dit overzicht bevat een uitgebreide beschrijving van de producten en diensten en u kunt hier ook showcases vinden. Deze showcases laten zien hoe Aruba oplossingen ingezet worden bij vergelijkbare klantomgevingen.

Aruba Showcase

Aruba WiFi Access Points

Aruba Access Points

Aruba levert een groot aantal verschillende WiFi Access Points voor zowel indoor als outdoor gebruik. Alle AP's kunnen zelfstandig geconfigureerd worden of met behulp van een controller. Dit hangt af van de omvang en eisen van uw omgeving.

Remote Beacon Management met Aruba Sensor

Aruba Sensor

De Aruba Sensor is een kleine, dual-band 802.11n client radio een een bluetooth low enery (BLE) radio. De Aruba sensor maakt het eenvoudig voor IT afdelingen om een mobiele engagement (proof of concept) om te zetten in een volledige implementatie op meerdere locaties.

U kunt de Aruba Sensor eenvoudig aansluiten op een stopcontact. De Aruba Sensor communiceert vervolgens met andere Aruba Beacons (range 25 meter). De relevante data wordt via WiFi naar het platform in de cloud gestuurd.

Aruba Switches

Placeholder image

Na de overname door HP levert Aruba ook een complete range met switches, gericht op campus netwerk oplossingen.

De switches van Aruba worden gekenmerkt door:

  • Schaalbaarheid
  • Mobile first campus gebruik
  • Hoge veiligheid
  • HPE Smart Rate multi-gigabit poorten