High Speed Networking

Arista Networks

Arista levert een breed portfolio aan Gigabit Ethernet oplossingen, waaronder 1/10/40 GbE en 100 GbE switches.

De Arista switches hebben grote buffers en maken daardoor een nieuwe inrichting van netwerk architecturen mogelijk. Arista Networks brengt automatisering naar het netwerk beheer en maakt een significatie verbetering van de prijs/perfomance ratio van enterprise data center netwerken mogelijk.

Arista Networks is opgericht met als doel software-driven cloud networking voor grote data centers en computing omgevingen mogelijk te maken. Het hart van het Arista platform is EOS (Extensible Operating System), een geavanceerd netwerk operating systeem.

Arista Networks is in 2015 door Gartner opgenomen als Leader in het Magic Quadrant voor datacenter netwerken. Voor meer informatie klik op deze link.

Kruyswijk-ICT BV en Arista Networks zijn al vele jaren partner in Nederland. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren in het portfolio van Arista Networks. Naast apparatuur leveren wij ook alle benodigde accessoires, zoals bekabeling.

Producten

Onderstaand overzicht laat een tweetal producten van Arista Networks zien. Dit is slechts een klein aantal van de verschillende producten van Arista Networks. Uiteraard kunnen wij alle producten uit het portfolio leveren. Hiervoor maken wij graag een afspraak met uw organisatie, zodat we een goede inventarisatie van uw behoeften kunnen doen.

Klik op deze link om een afspraak in te plannen met een van onze verkoop medewerkers.

Arista 7500

Placeholder image

De Arista 7500 serie is ontworpen voor grote gevirtualiseerde en cloud netwerken. De 7500 serie zijn de best presterende datacenter switches die op dit moment op de markt zijn. De Arista 7500 serie combineert L2 en L3 features met een groot aantal extra mogelijkheden voor netwerk monitoring, precisie timing en VXLAN virtualisatie.

Arista 7150

Placeholder image

 

De Arista 7150 serie is een industry leading ultra low latency 1RU platform die een unieke combinatie van performance, geavanceerde features en een gebalanceerde set resources omvat. Dit maakt de 7150 zeer geschikt voor de low latency eisen uit de financiele markt, HPC clusters en gevirtualiseerde datacenters.